Untitled
25 jul 2014
week 138: 17 t/m 23 juli

Op 17 juli zijn Bas, Laura, Esther en ik ’s morgens naar speeltuin D’n Speuldries geweest. Bas heeft erg genoten. Hij is de hele speeltuin doorgerend met Esther achter zich aan ;-). Toen we weer thuis waren, hebben Bas en Esther in de tuin gespeeld. Esther had een sproeier meegenomen die op de tuinslang aangesloten kan worden, maar ondanks de hitte vond Bas het niet zo fijn om nat te worden. Oma Van Mierlo is ’s middags even op bezoek geweest. Aan het eind van de middag kwam tante Monique Esther weer ophalen. Bas vond het erg leuk.
Fanny kwam op 18 juli op bezoek. Bas heeft fijn in de tuin zitten puzzelen. ’s Middags zijn we op de fiets naar tante Maartje en Eline geweest. Ze hadden het zwembad opgezet en Eline had gevraagd of Bas en Laura wilden komen zwemmen. Laura heeft het erg fijn gehad in het zwembad, maar Bas wilde, ondanks het erg warme weer, niet in het zwembad. Hij heeft heel even in het water gestaan, maar wilde er al snel weer uit.
Bas, Laura en ik zaten op 19 juli al vroeg in de tuin een boterham te eten. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Bas en ik zijn op de fiets nog meer boodschappen gaan doen en naar de bibliotheek geweest. ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. Mark had het zwembadje opgezet en ook nu wilde Bas niet in het water. Wel heeft hij met het water uit het zwembad gekliederd. Na het avondeten hebben Bas en Laura nog even fijn in bad gespeeld.
Op 20 juli zijn we op de fiets bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton en Lars kwamen ook. Bas en Lars hebben fijn in de tuin gevoetbald. Het was erg warm en benauwd weer en toen het (hard) begon te regenen, hebben Bas en Lars lekker door de tuin gerend. Ook tante Betty en ome Jan kwam nog.
Op 21 juli kwamen Mandy, Sem en Joe en Lieke, Julian en Sophie op bezoek. Sem, Julian en Bas renden steeds in en uit. Ze speelden in de zandbak, op de glijbaan en de trampoline en binnen hebben ze aardig wat speelgoed tevoorschijn getoverd ;-). Helaas ging het er niet steeds even vriendelijk aan toe en er zijn aardig wat duwen uitgedeeld en werd er speelgoed van elkaar afgepakt. Bas is daar niet echt tegen opgewassen en hij hing op een gegeven moment op de leuning van de bank naar Sem en Julian te kijken. Toen Sem en Julian bijna naar huis gingen, kreeg Bas een flinke duw van Sem, waarbij hij hard met zijn hoofd op de salontafel viel. Hij heeft even flink hard gehuild, maar lijkt er verder gelukkig geen last van gehad te hebben. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik naar de verjaardag van Esther gegaan. Bas vond het in het begin even spannend, maar na een tijdje heeft hij fijn gespeeld. Na zijn werk kwam Mark ook. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en daarna ben ik met Laura alvast naar huis gegaan. Bas is later met Mark mee naar huis gekomen.
We zijn op 22 juli op de fiets boodschappen gaan doen. Bas was helemaal blij dat hij de lege statiegeldflessen mocht inleveren. Bas was met een theepotje de planten (en het gras, en de stoep, en zijn speelhuisje…) water aan het geven en toen ik bij Laura in het gras zat, goot hij een flinke plens water op “mama’s bibs” ;-). Bas heeft niet zo’n goede dag wat zijn zindelijkheid betreft: hij heeft 2 x gewoon in zijn broek zitten plassen. Hopelijk gaat het morgen weer beter. Bas had een tekening gemaakt voor Mark: “Die is voor papa, die mag hij meenemen naar het werk.” En een voor mij: “Deze is voor mama, die mag je meenemen naar het sporten.” 
Op 23 juli zijn we op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. Eline en tante Maartje waren er ook. We hebben wat gedronken, Bas en Eline hebben fijn gespeeld en we hebben samen gegeten. Bas leek erg moe en zei dat hij nog even wilde gaan slapen (hij was om 6.00 uur al wakker), maar toen we weer thuis waren, wilde hij toch niet slapen en heeft hij fijn gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative